Micii Exploratori 05-12.07.2014

Micii Exploratori

O experienţă unică dintr-o vacanţă de vară de neuitat, pentru copii între 9 – 12 ani. O tabără de aventură în care teoria şi spiritul practic se împletesc pe fundalul unei istorii trăite cu mintea, sufletul şi trupul.

Construită pe două nivele, unul spiritual şi unul cultural, fiecare tabără ne conduce prin viaţa unui personaj şi într-o anumită eră istorică sau printr-o cultură uitată pe rafturile timpului.

Pe toată perioada taberei, copiii sunt împărţiţi în grupe mici şi sunt însoţiţi de o echipă de lideri gata să îi asculte, să îi slujească, să le poarte de grijă cu responsabilitate, să îi ghideze şi să le fie alături în încercările de a-şi depăşi propriile limite.

Programul este unul „tot unitar”: întreg programul urmăreşte înţelegerea şi aprofundarea unei singure idei, tabăra împletind elementele tematice cu jocuri dinamice şi lecţiile practice de viaţă cu învăţături pe care le extragem din Sfânta Scriptură.

Astfel copiii sunt provocaţi să se dezvolte atât din punct de vedere spiritual, cât şi emoţional, fizic, social şi intelectual.

  • Tabără de corturi, în corturi de 6, respectiv 8 persoane
  • Număr limitat de participanţi – 100 copii
  • Participarea se poate face în mod individual sau cu un grup dintr-o anumită biserică.
  • În cazul unui grup organizat, acesta trebuie însoţit în tabără de cel puţin un lider. Totodată, copiii pot invita şi prieteni care nu aparţin grupului bisericii respective.
  • Facilități: toalete cu chiuvete, duşuri cu apă caldă, terenuri de sport, parc de aventură, posibilitatea de a închiria sac de dormit şi izotermă şi altele.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII INTRAȚI AICI: http://pdf.ro/micii-exploratori/

Micii Exploratori 2014

Tema Robinson Crusoe
Perioada 05 – 12 iulie 2014Recepţie: 05 iulie 2014, orele 14.00 – 16.00Plecare: 12 iulie 2014, orele 10.00 – 12.00
Cost 330 lei pentru cei care se înscriu până la 16 iunie350 lei pentru cei care se înscriu până la 26 iunie
Avans 160 lei
Data limită înscriere 26 iunie 2014
Chirie sac de dormit 20 lei / toată perioada taberei
Chirie izotermă 10 lei / toată perioada taberei

Posteaza un raspuns

Trebuie sa fii inregistrat si logat pentru a posta un raspuns.