Calendar

Oct
20
vin
CINE PE CINE SCHIMBĂ @ Centrul Creștin Aletheia
Oct 20@14:00 – Oct 21@17:00

CINE PE CINE SCHIMBĂ?

Sub această temă, organizatorii conferinței își propun ca în cadrul acesteia, împreună cu vorbitorii și participanții, să afle în ce măsură noua generație mai poate avea vreo influență în societate, sau cum societatea prin diferitele ei mijloace și medii, schimbă, influențează și formează caracterul noii generații.

Este posibil ca această schimbarea să fie reciprocă?

Acest eveniment dorește să aducă împreună vorbitori și lucrători cu copiii din toată țara și numai. În biserica lui Cristos sunt mai multe mădulare cu chemări și daruri diferite. Experiența conferinței ne ajută să vedem dincolo de diferențe și lucrurile care ne deosebesc și este o ocazie pentru a lucra împreună pentru același scop – Împărăția lui Dumnezeu.

Ne rugăm ca prezența voastră la diferitele ateliere să vă ajute în a vă lărgi orizonturile și oportunitățile de lucrare prin deprinderea de noi metode și abilități în a lucra cu copiii din bisericile și comunitățile voastre.

Așadar, vă încurajăm, dacă ați venit în echipă, să acoperiți cu prezența cât mai diverse ateliere. Nu ezitați să vă implicați activ prin a comunica unii cu alții și a pune întrebări.

COSTURILE CONFERINȚEI:

1. INDIVIDUAL 50 RON / GRUP 45 RON (MIN 3 PERSOANE) – include mapa, cina vineri/prânz sâmbătă+pauzele de cafea.

2. INDIVIDUAL DOAR SÂMBĂTĂ 35 RON – include mapa, prânz sâmbătă+pauzele de cafea.

3. GRUP DOAR SÂMBĂTĂ 30 RON – include mapa, prânz sâmbătă+pauzele de cafea.

*Costul nu include cazarea.

Noi
21
mar
Institutul Directorilor de Tabără 2017 @ Misiunea Pacea
Noi 21@10:00 – Noi 22@15:00

Institutul directorilor de tabără 2017

21-22 Noiembrie

Dragii noștri,

Echipa CCI are deosebita bucurie să vă invite la Institutul Directorilor de Tabere (IDT) Creștine din România, în 21-22 noiembrie 2017 (Misiunea Pacea, str. 1 Decembrie, nr. 8, loc. Șelimbăr, jud. Sibiu).
Experien
ța anilor trecuți ne-a motivat să continuăm acest proiect dedicat celor implicați în taberele creștine din România.

Tema acestui an este Și Acum Ce?Hibernare sau implicare? și vom încerca să descoperim cât este de important să ne implicăm dincolo de programe de tabără.


Sesiunile în plen organizate în jurul acestei teme ne vor ajuta să devenim  mai pasiona
ți de lucrarea taberelor creștine și mai conștienți de importanța timpului, dincolo de activitățile organizate.


Pe lângă aceasta, dorim să avem un timp de părtă
șie cu cei implicați în organizarea taberelor, cu directorii și asistenții acestora, cu reprezentanții bisericilor care organizează tabere, precum și cu proprietarii sau administratorii centrelor de tabără sau camping. Sunteți invitați să participați alături de asistenții voștri de lucrare. Fiecare participant va avea ocazia de a-și prezenta lucrarea într-un târg organizat în sala principală.

Costul de participare este de 140 Lei / persoană. (10% reducere pentru membrii CCI) Acest preț include mapa participantului, o noapte de cazare și mesele aferente (prânz și cină – marți, mic dejun și prânz – miercuri și pauzele de cafea).

Înregistrarea participanților începe la ora 10:00. Conferința se va încheia în 22 noiembrie după prânz, la ora 14:00.

Așteptăm înscrierile voastre până în data de 16 noiembrie la cciromania@gmail.com sau la tel 0736.257446 (Andreas).

 

Vă așteptăm cu drag la un timp binecuvântat de părtășie,

Echipa CCI România