Despre noi

www.tabaracrestina.ro  este un proiect al Asociatiei Campingul Crestin Interconfesional in vederea dezvoltarii universului taberelor crestine din Romania, ajutand deopotriva centrele de tabere, organizatorii de tabere crestine si bisericile locale.

Unele resurse sunt oferite in mod gratuit pentru toti vizitatorii site-ului dupa ce va inregistrati ca utilizatori, iar alte resurse sunt accesibile doar membrilor asociatiei C.C.I. ca beneficiu al membralitatii.

Pentru ambele tipuri de acces este nevoie sa va inregistrati mai intai si sa va autentificati. In felul acesta vom pastra adresa dumneavoastra de e-mail si va vom putea contacta ulterior in oferirea de mai multe servicii si anunturi legate de universul taberelor crestine.

In privinta calendarului de tabere si conferinte organizate, daca doriti sa va publicam evenimentul organizat de dumneavoastra, va rog sa ne notificati pentru a va ajuta.

Pentru mai multe detalii asupra modului de a deveni membru in Asociatia C.C.I. Romania, va rugam urmati linkul catre site-ul de prezentare, si anume www.cciro.ro sau sa ne scrieti un mesaj folosind formularul de contact. In cel mai scurt timp va vom contacta si vom discuta cu dumneavoastra posiblitatea de parteneriat si modul in care va putem fi de folos.

Andreas van der Elst
Director CCI Romania